onsdag 18 juni 2008


Aftonbladets hemsida den 18 Juni 2008 kl 13.45 svensk tid.


Det har gått 3-4 timmar sedan FRA-demonstrationen utanför riksdagshuset. Vad kör Aftonbladets skitblaska då för huvudnyhet på sin hemsida? Givetvis den att Zlatan spelar från start mot Ryssland. Jag förstår att det är viktigt för Aftonbladet att skriva om Zlatan, de tjänar miljontals kronor på spionera på allt han gör, eftersom att många svenskar vill veta allt om denna person. MEN hur i hela världshistorien kan eventuell monetär vinst av den bevakningen vara viktigare att rapportera om än anti-demokratisk verksamhet utövad av Sveriges riksdag gentemot det svenska folket?

Hur kan det bli så?

Någon konspiratorisk bekant till mig sade att han trodde att riksdagen förlagt beslutet om FRA till idag för att EMfotbollen skulle överskugga beslutet och det skulle bli enklare att "kuppa" igenom det hela för all uppmärksamhet skulle vara på fotbollen. Det är till att bli alldeles för konspiratorisk enligt mig. Men med "granskare" och "vänner" som Aftonbladet,så behöver man ju inga fiender. Det sköter den jävla skittidningen jättebra på egen hand.

Kom igen nu och visa lite prov på kunnande och integritet innan det är alldeles för sent. Vi vet att ni tar sportbevakningen på allvar, men släpp sargen och kom in i matchen som pågår i samhället! Den matchen är nog lite viktigare ska det visa sig på sikt.

1 kommentar:

Jakob sa...

EM är intressantare, så enkelt är det. Och idag är livet skit.